Menu
0
Gratis levering vanaf €50,-- (in Nederland)
Voor 16 uur besteld volgende dag in huis
Wij leveren ook aan België en Duitsland
Cijfer 9.6 voor onze service!
22Feb2022
Storm in Noordwijk aan Zee

Storm in Noordwijk aan Zee

Door: Martijn CeelieReacties: 0

Storm in Noordwijk aan Zee

Zo…. wat zijn we 2022 stormachtig begonnen. Er zijn al heel wat stormnamen langsgekomen. Corrie waren we snel vergeten door Dudley, maar die laatste viel in het niet door Eunice. Eunice heeft in Nederland een hoop schade aangebracht, zelfs het Bulli Beach logo van onze mooie shop in Noordwijk aan Zee moest het ontzien. Bij windkracht 11 heeft deze het niet overleeft. Na Eucine volgde Franklin die in Nederland de laatste loszittende dakpannen van het dak heeft gejaagd en de zee meterhoge golfen op de kust heeft laat beuken. Op de webcam van Noordwijk aan Zee kan je altijd even kijken hoe de zee erbij ligt.

Of het nu stormt, sneeuwt, vriest of 35 graden is, het strand is altijd een uitdaging. Als je je goed voorbereid kan je er eigenlijk altijd van genieten om vervolgens ergens een goede bak koffie of thee te halen bij 1 van de beachclubs of in onze de winkelstraat bij Petito

 

Om je goed voor te bereiden op dit stormachtige weer moet je je goed kleden. Met onze regenjassen van het merk Derbe en Ragwear ben je op de eerstvolgende storm en regenbui goed voorbereid. Beide merken hebben een warme teddy binnen voering en zijn winddicht. Daarnaast ademen deze jassen gewoon uit en zijn ze prima dagelijks te dragen.

Vind je de teddy voering te warm (is officieel een tussenjas) dan hebben we deze modellen ook zonder teddy voering op onze site. De nieuwste kleuren zijn net binnen.

Voor de laarzen van joules moet je snel zijn, deze zijn bijna op, net als de speciale laars sokken die je voeten perfect warm houden.

Dus…. Bereid je goed voor dan kan je genieten van elk weertype.

Tot ziens bij Bulli Beach

Cora, Mirella en Martijn

 

Reacties

Marieke en Nancy
Geplaatst op 2024-03-02 09:17:16
We komen vanmiddag eind van de dagweer even gezellig langs. Zin in!!! Groetjes Marieke en Nancy

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.