Menu
0
Gratis levering vanaf €50,-- (in Nederland)
Voor 16 uur besteld volgende dag in huis
Wij leveren ook aan België en Duitsland
Cijfer 9.7 voor onze service!

Verzenden, retourneren & klachten

VERZENDEN:

1 Zodra de bestelling door Bulli Beach  is ontvangen, stuurt Bulli Beach de producten met inachtneming van het in lid 3 van dit Artikel gestelde zo spoedig mogelijk toe. Bijna altijd wordt het dezelfde dag al verzonden, indien anders nemen wij contact met u op. 

2 Bulli Beach is gerechtigd derden in te schakelen bij het uitvoeren van de verplichtingen die voortvloeien uit de Overeenkomst.

3 Op de Website wordt duidelijk, tijdig voor het sluiten van de Overeenkomst omschreven op welke wijze levering zal plaatsvinden en binnen welke termijn de producten geleverd zullen worden. Indien geen levertermijn is overeengekomen of is vermeld, dan zullen producten in ieder geval binnen 30 dagen geleverd worden. 

4 Indien Bulli Beach de producten niet binnen de overeengekomen termijn kan leveren, stelt zij Klant daarvan in kennis. Klant kan in dat geval akkoord gaan met een nieuwe leverdatum of hij krijgt de mogelijkheid om de Overeenkomst kosteloos ontbinden.

5 Bulli Beach raadt Klant aan de geleverde producten te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken binnen bekwame tijd, bij voorkeur schriftelijk of per e-mail, te melden. Zie nader het Artikel omtrent garantie en conformiteit.

6 Zodra de te leveren producten op het opgegeven afleveradres zijn afgeleverd, gaat het risico, waar het deze producten betreft, over op Klant. Indien uitdrukkelijk anders is afgesproken, gaat het risico al eerder over op Klant. Als Klant besluit de producten af te halen, gaat het risico over bij overdracht van de producten.

7 Bulli Beach is gerechtigd een soortgelijk product van soortgelijke kwaliteit te leveren zoals het bestelde product, indien het bestelde niet meer leverbaar is. Klant is dan gerechtigd de overeenkomst kosteloos te ontbinden en het product kosteloos te retourneren.

 

Retourneren: 

U kunt al uw gekochte artikelen tot 14 dagen na ontvangst terugsturen (mits onbeschadigd en met originele labels). Nadat wij het artikel hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag zsm retour gestort. 

U kunt uw retourzending versturen naar:

Bulli Beach 
Hoofdstraat 77a 
2202 EV NOORDWIJK AAN ZEE 

Let op! De retourkosten zijn voor eigen rekening.

Mocht u na het lezen van de verzending & bezorging nog vragen, klachten of opmerkingen hebben, neem dan gerust schriftelijk of per e-mail contact met ons op.

Ik heb een klacht
Wanneer een artikel niet naar wens is, of u een klacht heeft over iets anders, staan wij u graag te woord. U kunt ons benaderen via onderstaande gegevens:

  • Telefonisch en via whatsApp zijn wij bereikbaar op 06-817 527 86
  • U kunt een e-mail sturen naar [email protected]
  • Of stuur ons een bericht via onze social media kanalen

Wij nemen op alle dagen z.s.m. contact met u op.

Webshop: www.bullibeach.nl

Bulli Beach
Hoofdstraat 77a
2202 EV Noordwijk aan Zee

071-785 37 82

email: [email protected]

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis