Menu
0
Gratis levering vanaf €50,-- (in Nederland)
Voor 16 uur besteld volgende dag in huis
Wij leveren ook aan België en Duitsland
Cijfer 9.6 voor onze service!
17Aug2022
Waarom Bulli Beach?

Waarom Bulli Beach?

Door: Mirella van GinkelReacties: 0

Waarom Bulli Beach?

5 jaar geleden leerde Martijn en ik elkaar kennen. Martijn werkte toen al voor zichzelf, was agent van een paar merken en ging winkels langs of zij het merk “Van One Classic Cars” het merk met de beroemde surfbus, en het grappige merk “Old Guys Rule” in hun winkel wilde hebben. 

Ik werkte bij de ING BANK en zat in de boventallige ronde en zou de ING verlaten. 

Op een dag had Martijn een grotere voorraad dan normaal en besloten wij om voor de gein op een Ibiza Markt in Noordwijk te staan. Het was prachtig weer en wat hadden we te verliezen? Dit werd een enorm succes en de kraam ging leeg! De volgende ochtend gingen wij vroeg op pad naar de leverancier om meer spullen bij te halen en wat wij nooit hadden verwacht ging de kraam weer leeg!! De volgende ochtend dus maar weer vroeg naar de leverancier en ook de derde dag ging de kraam leeg. 

Wij hebben een zomer lang verschillende markten in Nederland gepakt, maar het inkopen, naartoe rijden, op- en afbouwen en de administratie kost heel veel tijd en je weet ook niet of je altijd mooi weer hebt. Toen hebben wij besloten om een winkel te zoeken. Er stond een winkelpand te huur op de Hoofdstraat 97 in Noordwijk aan Zee met een hele grote kelder! En hoe ga je de winkel dan noemen? Op de markt zijn we begonnen met de t-shirts van “van One Classic Cars’ en daar staat de Volkswagen bus op en zo'n bus noem je een Bulli. Een vriend van Martijn zei toen: is Bulli Beach niet iets? En zo is onze naam ontstaan. Hier hebben we onze winkel helemaal op ingericht. Originele licentie kleding en heel veel bulli accessoires die de winkel weer aankleden.


Wij hebben 3 jaar op de Hoofdstraat 97 gezeten, maar we wilde en konden meer dan zo'n klein winkeltje runnen. De uitdaging was er wel uit en het huurcontract liep ook af en moesten een beslissing nemen: Gaan we verder in dit kleine pand of gokken we het erop dat we straks een groter pand ergens krijgen? Oké we doen het: zeggen de huur op en gaan ons eerst volledig storten op onze webshop. Maar dat hoeft niet eens… We zaten midden in de Corona periode en de eerste winkel in de straat had zijn huur  opgezegd en dat was precies ons droompand. Perfecte plek! Daar is het altijd drukker dan in het stuk waar we eerst zaten. Een super mooi groot (260m2) pand, dit moeten we doen! Het pand had wel een volledige renovatie nodig en trokken hier 5 maanden voor uit. Ik keek op Pinterest hoe we de inrichting wilde hebben en Martijn heeft alles zelf gemaakt met onze ouders die ons 5 maanden hebben geholpen. We hadden veel mazzel, precies tijdens de volledige lockdown hebben wij kunnen verbouwen. En het resultaat mag er zijn, en wat een super leuke reacties komen er van mensen: “Wat een aanwinst voor Noordwijk” ”Dit had Noordwijk nodig zo’n winkel!” 

Nu ruim een jaar verder zijn we nog steeds aan het bouwen. De winkel wordt mooier en mooier. 

Kom je ook een keer kijken, we showen graag ons prachtige winkel en de koffie staat natuurlijk klaar! 

 

Reacties

There are no comments yet, be the first one to comment

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €50,00 en de verzending is gratis

Verzendkosten berekenen

Geen verzendmethoden gevonden voor dit land.